Medijske manipulacije i podmetačine, odavno su kontaminirale prostor u kojem živimo. I nije samo Balkan u pitanju, ni region, to je „bolest“ današnjice.

Osim što NATO „fejkčekeri“ nekako prenebregnu vijesti poput ove večeras. Naravno, jer se radi o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, večeras su neki mediji „ekskluzivno“ objavili snimak, na kojem se vidi predsjednik Srbije kako proslavlja sportski uspjeh tima za koji navija.

Kako se čini, to nije bilo dovoljno „ekskluzivno“, jer eto, na videu se vidi grupa građana, koji pjevaju „a sad adio“, bilo je potrebno objaviti još „ekskluzivniji“.

Iako se vidi, da su snimci iz dva različita lokala, sa potpuno drugačijim ambijentom i atmosferom, ipak su neki mediji prenijeli da se Vučić veseli uz hrvatske hitove i pucnjavu.

Objavljujemo snimka, a vi procenite koliko snimak na kojem se vidi mladić koji puca iz pištolja ima veze sa snimkom na kom je Vučić.

Redakcija Nacionalista tvrdi da svako ko je ikada i jednom bio u restoranu Grafičar zna da njegov enterijer nije na 2. snimku gde se puca.
I svaki građanin može da ode do pomenutog lokala i sam se uveri u laži.

Nacionalist