Više nema nazad: Javnost od ministra policije, traži hitan odgovor, KO je naredio prisluškivanje predsednika Vučića?

Niko više nema prava niti hrabrosti da i ovu aferu, poput mnogih od ranije,pusti da protutnje Srbijom za tri dana i da potom padnu u zaborav?! Ova afera koja je trebala da ima dalekosežne posledice po državu Srbiju, mora se isterati do kraja, do dolaska na prag i vrata onoga, koji stoji iza kompletne zavere?
Već smo saznali kako se to radilo sa opremom postavljenom na nekim bitnijim punktovima u kojima je često boravio predsednik Vučić, sto i nije neka novost?!
Ni to da su ga slušali da bi čuli šta priča sa najbližim članovima porodice, sa najbližim partijskim saradnicima i prijateljima nije ništa novo! Ali, pokazuje nam nešto sasvim drugo: da je ova operacija tajno rodjenja sa saradnicima spolja, najverovatnije sa nekom tajnom službom iz okruženja ili nekom udaljenijom… Zašto to tvrdimo? Pa, nema nijednog ( za sada) podatka da su slusani razgovori koje je Vučić vodio sa inostranim drzavnicima? Slučajnost ili namera… Ne verujemo u slučajnosti?!
Drugo, najbitnije je da srpska javnost sazna ko su članovi te zaverenicke ekipe i ko je na vrhu te piramide koja je trebala da uzdrma ( a možda i smeni?!) vlasti u Srbiji?
Bez imena glavnog “ bosa” – ova afera će ostati okrnjena i kao takva će biti kasnija tema za mnoge poklonike teorija zavera na drustvenim mrežama… Ministar policije je izašao u javnost, ali nije ništa novo rekao sto mediji već nisu saopstili, pa ispada da mediji ( za sada) “više znaju i od njega samog”?!? Mi verujemo u njegovu veru i odlučnost da ovaj Gordijev zaverenicki čvor razreši bez potezanja sablje, ali izgleda da još uvek nije na pravom putu koji vodi do konacnog nalogodavca ove afere… Ako zna ko je u pitanju, onda mora pronaći i dokaze za sud, jer u ovoj aferi ne sme biti pravnih gresaka?! One se potom mogu vratiti kao bumerang “ isterivacima duhova” iz redova policije…
Nemusta demagoska saopštenja koja daju njegovi (preostali od prethodnog ministra) saradnici idu u prilog našoj tezi… To da će uskoro sve podatke koje su otkrili u policiji predati istražnim organima – liči na onu narodnu “ ne lipsi magarce, do zelene trave”?!? Bar je tako do sada bilo….
Predsednik Vučić i srpska javnost sa time sigurno neće biti zadovoljni…
P.S. Veoma je indikativno, da se opozicioni samozvani lideri i njihovi mediji vrlo oprezno i sa mnogo nežnosti – za sada bave ovom temom?!? Šta to znači? Zasto nisu “udarili u sve zurle i talambuse”….
E.E.