Vučević: Andrej Vučić je jedan od najoperativnijih i najstručnijih ljudi u SNS-u

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oglasio se preko društvenih mreža, nakon snimanja Jutjub emisije „Ozbiljno sa Đukom“. Potpredsednik Srpske napredne stranke napisao je da je deo državnih organa u jednom periodu direktno radio na fabrikovanju lažnih optužbi protiv Aleksandra i Andreja Vučića, što je dovelo do afere „Jovanjica“, prenosi portal „Moj Novi Sad“.

„Naslušali smo se takvih kleveta i vređanja porodice Vučić. Andrejevo ime je jedno od najzloupotrebljavanijih imena. Mislim da je i deo državnih organa u jednom periodu direktno radio na fabrikovanju lažnih optužbi protiv Aleksandra i Andreja Vučića, pa smo došli i do ‘Jovanjice’, te skandalozne afere“, dodao je gradonačelnik Novog Sada.

„Moj Novi Sad“ podseća da je u toku suđenje Predragu Koluviji ,jer je nađeno više od tone i po marihuane na njegovom imanju „Jovanjica“.

Na optuženičkoj klupi se nalazi i nekoliko pripadnika policije, Bezbednosno-informativne agencije i Vojnoobaveštajne agencije, koji su štitili imanje i pružali logistiku vlasniku.

U odbranu okrivljenih uključio se i član SNS-a advokat Vladimir Đukanović. On je istovremeno pred sudom zastupao i Andreja Vučića u tužbi protiv potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, zbog optužbi da je vlasnik imanja Jovanjica prilikom hapšenja mobilnim prvo pozvao predsednikovog brata.

Vladimir Đukanović ima svoju Jutjub emisiju „Ozbiljno sa Đukom“, gde je gradonačelnik Novog Sada gostovao u petak.