Vuka Jeremića ne interesuje narod – ubeđuje svoje, da će ga na vlast dovesti oni spolja!?

Politička fatamorgana Tadićevog “malog” i prljavih belosvetskih hohštaplera lobista:

Boraveći u Njujorku, u sedištu Ujedinjenih nacija, Vuk Tompus Jeremić je upoznao i naučio mnoge političke marifetske zanate. Upoznao je i najpoznatije svetske muljatore. Nekim, bliskim prijateljima i donatorima, poput Patrika Houa, koji je bio čest gost na Jeremićevim tobožnjim energetskim seansama ovih dana Državni tužilac SAD je uhapsio zbog korupcionaške afere teške tri iliona dolara!? E, taj divni mister Patrik je Jeremiću svojevremeno posredovao u jednoj donaciji kineske naftne komapnije vredne 1,3 miliona dolara, o čemu su mediji već pisali… Zauzvrat bio je čest gost Vukovog CIRSD-a i držao je predavanja u beogradskom hotelu Metropol! Sa njime i njemu sličnima Vuk Jeremić je, “posle višegodišnjih lutanja ulicama Vašingtona i Njujorka” u potrazi za pravom vezom za uticaj i tajnu moć, izgradio imao vrlo prisne odnose. Muljatorske, finansijske i političke. Tek danas se otkriva, ona druga strana Vukove raskoši, skupih prijema i koktela u beogradskom Metropolu, dolascima belosvetskih probisveta i prljavih lobista…
U lepo se društvo uvalio Vuk Jeremić! Nema šta. Takvi probisveti, belosvetski hohštapleri i politički šljam je godinama učio Vuka Tompus Jeremića kako se može osvojiti vlast i bez podrške naroda, odnosno kako se ruši legitimno izabrana vlast u jednoj zemlji – tvrdi dobro obavešteni sagovornik antikorupcijskog portala Embargo. – Njihov “mali od palube” to i ne krije. On sa saradnicima o tome javno priča, dok ispija šampanjce i puši tompuse po beogradskim fensi mestima… Oponaša valjda Tita ili njegove bosanske đedove, braću Pozderce?
Kada se prvi put pojavio solo na političkoj sceni Srbije, za predsedničke izbore, Vuk Jeremić je bio više nego siguran da će postići veoma dobar rezultat, ako eto, ne bude baš predsednik Srbije… Možda su mu baš to obećavali bliski saradnici njegove organizacije CIRSD, Patrik Ho i Šeik Tidijan, koji su često bili gosti na Vukovim gala skupovima u Metropolu, koji su bili neka loša kopija onih sa dvorova rimskih bludnih i bahatih rimskih imperatora… Ko zna, možda je i Vuk Jeremić u lancu ove korupcionaške afere primanja mita?
Tompus Vuk je odmah nakon fijaska na predsedničkim izborima počeo da ubeđuje saradnike, da to i nije toliko bitno, i da je on sigurno pobednik na budućim parlamentarnim izborima!? Kad su ga najbliži saradnici pitali, kako? Kako će narod da ubedi da za njega glasa – odgovarao je lakonski “ moji spolja će to rešiti”!? I delovao je samouvereno i sasvim opušteno…
U vreme kampanje za beogradske izbore ubeđivao je svoje najbliže saradnike ( opet na skupocenim ručkovima) da njega oni ne interesuju, da čeka “ glavnu premiju”, a to su parlamentarni izbori na kojima će sigurno pobediti!? I opet je spominjao “ njegove spolja”… Ali, rekao je i to, da mora, “zbog tih spolja” da javno podrži Đilasa, koga inače “ očima ne može videti, a kamo li podržati”!? I tako je i bilo. Kao on na predsedničkim, tako je “njegov žuti brat” prošao na beogradskim.
Sada Vuk priča novu priču…
Događaji u Makedoniji kod Zaeva i oko njega, daju za pravo onome što Vuk odavno priča, “ da će neki spolja dovesti njega na vlast u Srbiji”?! Samo ne znamo kako, kad je vlast u Srbiji “jaka ko beton”, jer uživa dvotrećinsku većinu u narodu! Onako kako su to oni izgleda naučili da rade po belom svetu – više u Srbiji neće da može. Prošla su vremena kada su zapadni ambasadori u Srbiji u stvari bili imperatorovi gubernatori. Kad su radili šta su hteli i koliko su hteli?
Pa, makar bile tačne one informacije po društvenim mrežama da su Ameri od Drugog svetskog rata do danas ubili po svetu oko 20 miliona ljudi!!!
P.J.

Оставите одговор