ZAŠTITI SVOJE STANOVNIŠTVO!“ Miša Vacić odgovara da li Beogradu preti francuski krvavi pir (VIDEO)

Rešenje koje trajno uklanja gljivice na noktima u roku od samo 3 dana!
Midas – Content Discovery Platform
Preti li francuski krvavi pir i u Beogradu, bila je nova tema u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ urednice i voditeljke Jovane Jeremić na Happy TV.

„Svakako da postoji ta bojazan, a moram istaći da nije problem migrant, već naša popustljivost u odnosu na region. Mislim prevashodno na Bugarsku i Mađarsku. Konkretno Viktor Orban, premijer Mađarske, otvoreno i javno govori da je migracija organizovana invazija, pošto dolaze samo vojno sposobni muškarci islamske veroispovest i onda imamo situaciju da u medijima i javnom govoru mešamo dva pojma“, rekao je gost emisije Miša Vacić, lider „Srpske Desnice“.

„Migrant i izbeglica nisu isto. Izbeglica je isključivo osoba koja beži od oružanih sukoba, progona ili konkretno pretnji smrću, dok migrant svoje mesto življenja napušta iz ekonomski razloga, a ne zbog rata“, dodao je Miša Vacić.

„Danas imamo situaciju da najviše imamo zapravo migranata, koji pokušavaju da se predstave kao izbeglice, jer izbeglice imaju po međunarodnom pravu obavezu azila, dok migranti nemaju. Onda se događa da pred granicu Srbije cepaju svoja dokumenta, s obzirom da dolaze iz Pakistana ili afričkih zemalja gde nema rata, a svi se predstavljaju kao Sirijci. Zbog cepanja dokumenata ne možemo znati ko je među njima ko, a samim tim i koja su njihova politička uverenja. Činjenica je da mnogi od njih kada stignu na krajnje destinacije i izvrše krivična dela terorizma.“
Šta je još govorio lider „Srpske Desnice“ Miša Vacić, pogledajte u snimku ispod, za koji morate da potvrdite da ste punoletni, pošto je označen kao „materijal sa opasnim sadržajem“:

Оставите одговор