Zasto sad opozicija traži pomeranje izbora tek na jesen 2020.? Sanjaju da će Vučić pasti na Kosovu…

Šta bi bilo kad bi bilo, sniva na javi srpska takozvana ( od naroda otuđena) opozicija!
U nedostatku ijednog racionalnog, argumentovanog aduta, traže slamku spasa u besmislenim lupetanjima o izmeni izbornih zakona, nekoj samo njima znanoj slobodi medija!? Nikako da shvate, da su građani Srbije rešili NJIH da se oslobode i ne pada im na pamet da ih vade iz presovanog herbarijuma “ srpskih štetočina”?!
A, oni, smuseni i neodmereni, valjaju se u blatu sopstvene sujete bezuspešno tražeći svoju luku spasa koje nema na vidiku…
E, onda se neki od potrošenih politikona dosetio: Hajde da tražimo da se izbori odlože do jeseni iduce godine?! Zasto? Šta je razlog?
“ Veruju srpski mali političari, da će do tada veliki naterati Vucica na pogrešan potez u vezi Kosova?! A, zna se koji bi to potez bio… I da tako iskoriste eventualno nezadovoljstvo građana i opet kao nekada, izmile ispod stola i zgrabe sa stola ono sto im nikako ne pripada”?!?
Da ponove isti scenario kao kada je narod srušio Milosevica, a onda su oni istrčali “ iz vrzina” i preuzeli vlast u Srbiji…
Da li je takav scenario moguć u Srbiji? Nije. Narod odlično zna ko je “ kosovski cvor zavezao”, pa nikako neće krivicu svaliti na jedinog koji čini sve da ga razresi!
E.E.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *