„Zelenko uz praseće  i Lav pivo“ – proslavio pobedu nad srpskim pravosuđem!?

Sa malim zakašnjenjem, verovatno zbog pretrpanih i međudržavnih obaveza „ žute političke podmornice, verovatno i oko priznavanja  Kosova“, šabački gradonačelnik, inače miljenik i „džojstik u rukama lokalnog Dona“, Nebojša Zelenović proslavio je  –  oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Šapcu!? Istina, na njegovu žalost, tek u prvostepenom postupku!?

Proslava je bila, onako široka! Uz „iće i piće“ kako to dolikuje „ lokalnim šerifima“…Sujetu mu hrani i činjenica da je još jedan od dvojice „Mohikanaca“ , preostalih na vlasti u lokalu,  iz plejade „ žutih torpeda koja su još 2000.godine lansirana u Srbiji“! Cilj im je bio samo jedan jedini: uniziti, poniziti sopstvenu zemlju, dovesti je na rub ekonomskog uništenja. A, sa ekonomskim uništenjem, stradala nam je i porodica, sistem obrazovanja i vaspitanja i sve moralne kategorije…

I zato nije čudo, što je gradonačelnik „Zelenko“ ovako vedar i nasmejan. Raspoložen. A, kako i ne bi bio, kad ga je sudija oslobodila odgovornosti za sve ono što je uradio sa gradskom kasom?! Za sve ono, zašta postoje dokazi „ ko vrata“ i na osnovu čega mu je DRI „sašio“ Krivičnu prijavu… Zbog perosonalne odgovornosti i što bi njihovi mentori i prijatelji iz Haga rekli „ zbog komandne odgovornosti“!?

Mala je vajda šabačkom gradonačelniku ova lokalna pobeda, jer bi trebalo da zna „ da i nad popom ima pop“, da sumrak pravosuđa u Šapcu ne znači i kraj pravosuđa u Srbiji?! I neka se dežurne „ cmizdruše“ odmah ne ostrve da brane nezavisnost sudstva!

Bolje da brinu što im lažni novinari „sami sebe kidnapuju“ , što vode lažne istrage protiv sopstvene države za velike dreničke bele dolare!?!

E.E.

Оставите одговор