ZELENOVIĆ ANGAŽOVAO SPECIJALCA ZA KUPOVINU GLASOVA U ŠAPCU! Na sve načine pokušava da se zadrži na vlasti!

Poraženi gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je do nogu potučen na lokalnim izborima u ovom gradu 21. juna, na sve načine pokušava da se zadrži na vlasti!

On preko medija koje kontroliše diže paniku oko situacije sa koronavirusom u ovom gradu i planira da uvede vanrednu situaciju ne bi li uspeo da odloži izbore i tako kupi vreme za pripremu za ponavljanje izbora.

– Pošto je Upravni sud odbacio njegov zahtev da se izbori ponove na svih 100 biračkih mesta, već na svega 27, on sada pokušava na sve načine da izbore odloži. Vreme mu treba da bi konsolidovao birače i preko čoveka za specijalne operacije u Šapcu pokušao da kupi glasove građana! Reč je o izvesnom Z. N. koji je u Šapcu i okolini poznat pod nadimkom Kina. Reč je o najbližem saradniku i čoveku za specijalne poslove Dušana Petrovića. Na kriznom sastanku koji je sinoć održan u Šapcu, Petrović je preneo Kini da ima neograničen budžet i da ne štedi pare, već da glas, ako treba, plaća i po 50 evra! – otkriva naš odlično obavešteni izvor iz Šapca. Kako dodaje, Zelenović i Petrović su svesni da su poraženi i da će SNS mobilisati sve snage da odbrane pobedu i volju naroda u Šapcu, koji je sa 30.000 glasova jasno podržao listu „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

– Zato misle da samo kupovinom glasova mogu sačuvati fotelje. A novac im nije problem, jer Kina, kako se priča, ima razrađene biznise u Kanadi i Australiji, a da iza njih zapravo stoji Dušan Petrović – objašnjava nas izvor. 

Informer će nastaviti da se bavi otkrivanjem prljavih radnji u Šapcu i da istražuje firme pomenutog Kine. 

Ovim povodom danas smo pozvali za komentar i Nebojšu Zelenovića, ali nam do objavljivanja teksta nije odgovorio. 

Izvor: Informer

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *