Zelenović hoće da vlast zadrži bez izbora! E, “neće da može”…

Umesto da se gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ogradi od monstruoznih poziva na ubistvo predsednika države u mediju koji je iz budžeta grada platio 900.000 dinara, on tobože brine o sudbini privatnih fakulteta. Ovim je jasno zašto Nebojša Zelenović poziva na bojkot izbora. Jasno je da gradonačelnik Šapca podržava krvoproliće kako bi bez izbora preoteo vlast od legalno i legitimno izabranih čelnika naše države.

Ako Nebojša Zelenović ne želi da objasni građanima zašto se ne ograđuje od poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, neka za početak bar pokuša da objasni gde je onih pet miliona evra iz šabačke kase? Ili bi mogao da zadovolji znatiželju javnosti oko ona 72 stana u vlasništvu grada, netragom nestala dolaskom Zelenovića na vlast. Umesto svega toga, Nebojša Zelenović, kukavički potura svoje “stručnjake” da biju bitke u ime svog šefa. I to upravo one koji su se istakli unovčavanjem svoje lojalnosti aktuelnoj šabačkoj vladajućoj garnituri.

Brljotine u trošenju gradskih para od strane Nebojše Zelenovića i njegovih podređenih otkrila je Državna revizorska institucija. I to je činjenica koju niko ne može da ospori. Zato Nebojša Zelenović igra na kartu zastarevanja postupka oko pronevere ogromnog novca njegovih sugrađana. Podsećamo još jednom da je Nebojša Zelenović jedini gradonačelnik koji je osuđen zbog krađe novca iz gradske kase.

Omladina GO SNS Šabac

Izvor: GO SNS ŠABAC

Оставите одговор