Zelenović se lažnom demokratijom diči u Evropi!?

Povodom najnovijeg otvorenog pisma gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića upućenog predstavnicima EU, GO SNS Šabac mora da pojasni par stvari navedenih u ovome pismu.

Kao prvo gospodine Zelenoviću zaboravili ste da ste vi jedan od onih koji su bili na čelu grupacija prilikom upada u državne institucije kao što su RTS i PU Lučani. Sve sa testerama i fantomkama koje su sve samo ne osnovne vrednosti demokratije.

Ista ta EU ne prepoznaje demokratiju u obliku u kojem je vi shvatate. Vi ste čovek sa krivičnom prijavom za zloupotrebu budžeta grada kojim rukovodite i vaš krivični postupak je u toku. Preveliki je broj vaših afera da bi ih sada nabrajali ali mislimo da ste poslednji čovek u Srbiji koji treba i može govoriti pre svega o poštenju a potom i o principima evropskih vrednosti. Osudjeni su i vaši saradnici koji su kupovali glasove u vaše ime o čemu je naša šira javnost još davno upoznata. Misimo da je to glavni razlog zašto nemate nikakav odgovor jer evropski zvaničnici vode računa o tome kome odgovaraju.

Više od dva meseca članovi i simpatizeri SNSa koja je na izborima 2016. te osvojila pojedinačno najveći broj glasova protestvuju protiv vas pa niste našli za shodno nijednom da im se obratite a ovamo su vam usta puna demokratije.Vise od dva meseca mirnih protesta bez ijednog incidenta g.Zelenovicu sto mogu potvrditi i svi naši sugradjani. Ali to je valjda taj princip tišine koji spominjete u svom pismu a koji primenjujete isključivo na svojim gradjanima.

I lepo kažete na kraju da se oko istine ne možete dogovorati.Tu ćemo se apsolutno složiti sa vama. Kao lice sa krivičnom prijavom i brojnim aferama iza sebe najmanje ste kompetentni da se dogovorate sa bilo kim a obzirom da ste istinu davno prestali da govorite ne treba da vas čudi što se dopisujete sami sa sobom. Ne možete se ni sa Evropom ni sa nama dogovoriti da je normalno tući novinarke po Srbiji, pretiti silovanjima, mahati vešalima i testerama a ponajmanje pretiti čelnim ljudima države i njihovoj deci.

Na kraju krajeva sami ste u prilici da diktirate izborne uslove u Šapcu pa vas evo još jednom pozivamo da ih raspišete i sprovedete na način koji želite. Mi smo tu da vas pobedimo…. 

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *