Šabački muljatori kite se Đokovićevim perjem!?

Na 33. protestu protiv gradonačelnika Nebojše Zelenovića koji je i u četvrtak održan ispred Gradske uprave, okupljenim Šapčanima obratili su se odbornici u Skupštini grada Nenad Plavić i Slobodan Marinković.

Duga je lista razloga zašto Šapčani traže ostavku Nebojše Zelenovića. Slobodan Marinković, između ostalog, navodi nesaradnju Šapca sa Vladom Srbije i ministarstvima. A u vreme predizborne kampanje 2016. godine, obećani su mnogi projekti od kojih nijedan nije čak ni započet.

– Zelenović treba da podnese ostavku i zato što Šabac zaostaje u privrednom razvoju za razliku od ostalih gradova. Šabac je doveden u izolaciju. U prošloj predizbornoj kampanji, davao je velika obećanja. Sa svojim saradnicima došao je na Kamičak u ulicu Hajduk Stanka i pred nekoliko porodica obećao da će uraditi trotoar. Posle tog obećanja više se nije nikada pojavio a trotoar nije završen – kaže Marinković.

Nenad Plavić ističe da gradonačelnika Nebojšu Zelenovića 33 dana koliko protestuju, ne vide ni u Gradskoj upravi niti u Međuopštinskom istorijskom arhivu, pa se pita da li on uopšte dolazi na posao. A pored lažnih obećanja, Nenad Plavić je sugrađanima objasnio kako je gradonačelnik prigrabio je za sebe tuđe zasluge.

– U Mačvanskom Prnjavoru je u februaru otvoren vrtić za decu. Za to svaka čast i pohvale, jer će 150 dece moći da ide u taj vrtić. Međutim, gradonačelnik Zelenović nije zaslužan za taj vrtić. Propalu zgradu Doma zdravlja rekonstruisala je i promenila namenu Fondacija “Novak Đoković”, koja je sa oko 33 miliona dinara finansirala taj objekat. Ali, Nebojša Zelenović, Nemanja Pajić i Dušan Kostadinović, otrčali su u Prnjavor da se na otvaranju vrtića slikaju sa Novakom Đokovićem – rekao je Nenad Plavić.

Nakon obraćanja govornika, okupljeni su održali protestnu šetnju do zgrade Međuopštinskog istorijskog arhiva gde je smešten kabinet gradonačelnika Nebojše Zelenovića, njegove administracije, kao i kancelarija narodnog poslanika Dušana Petrovića.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *