Zelenovićev Krizni štab isključivi krivac za širenje zaraze u Šapcu!?!

Kad je trebalo raditi preventivu, obaveštavati gradjane o opasnosti koja ih vreba, odlazeci gradonačelnik Šapca se bavio svojom propalom politickom karijerom! Širio je teorije zavere i prozivao Beograd, da bi onda bez potrebe trošio narodne pare za divlju bolnicu u ekonomskoj školi bez ijedne validne dozvole i nadzora struke…
E, onda je u kampanji pred izbore dozvolio kao takozvani komandant Kriznog staba javna okupljanja pa je u nekima i lično učestvovao kao ono u pozorištu kada se davala horska navijačka podrska Djilasovoj marioneti Lutovcu za diktaturu u DS?!
Zelenović je uoči samih izbora dozvolio okupljanje mladih i neke koncerte na Trgu, sto danas ozbiljna struka spocitava kao glavni razlog sadasnjeg zaraznog haosa zbog čega je Sabac isplivao na prvo mesto crne liste!?
A, kad je posle izbora Zelenović shvatio da je doživeo debakl – odlucio se na najgoru moguću varijantu kao osvetu gradjanima Šapca!
Necinjenje kao sefa Kriznog staba u danima posle 21.juna ucinili su da dođje do velikog broja zarazavanja u Šapcu čime je ovaj grad dospeo na crnu listu u našoj zemlji… Korona mu je postala jedini saveznik u pokušaju da sto duže ostane u fotelji koju je 21.juna zvanično izgubio..
Zelenovicev Krizni štab i on posebno treba da snose konsekvence sto je danas stanje haotično i uznemiravajuće! U Kriznom štabu su odabrani poltroni i ulizice, a ne oni koji zaista mogu da pomognu, dok je pravnik Zelenović preuzeo ulogu glavnog epidemiologa?! Posledice su danas u Šapcu više nego strašne!
Zato svi oni na čelu sa Zelenovićem moraju pod hitno da budu smenjeni, jer ne može da u njemu sedi direktorka Doma zdravlja koja nema rendgen aparat i ništa nije preduzela da ga nabave?! Ne mogu da sede oni koji samo aminuju čoveku koji o medicini zna koliko i svaki gradjanin Šapca!
Zato ministarstvo zdravlja, ministar Lončar, srpska vlada i republicki Krizni štab moraju da prekinu ovu sabacku fatamorganu upravo zbog zdravlja gradjana!? U protivnom, ovom gradu se još crnje piše…
Ekipa Njuz Šabac

Foto: mc.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *