„ZELENOVIĆU, CRNOBARSKI DON ŽUAN TE NUDI NA TACNI“, KAO ŠTO JE PREVARIO I ONE PRE TEBE“?!

Svedoci smo poslednjih dva meseca čudnih dešavanja na političkoj sceni u gradu Šapcu.Talas narodnog nezadovoljstva sve više raste u gradu na Savi…Zato nikoga više  i ne cudi ubedljiva pobeda kandidata koje je podržala SNS  na održanim izborima za Savet mesne zajednice Majur.Rezultat je toliko ponižavajući za vladajuću koaliciju da pokušavaju što pre da ga zaborave mada ih šabački naprednjaci svakodnevno podsećaju na to.
Dok se protest  “ 1 od 5 miliona“ pretvorio u skup slučajnih prolaznika koji su nebitni više bilo kome, protesti koje organizuje SNS svakim danom dobijaju sve veći broj pristalica.Broj ljudi koji se okuplja i energija koja se ispoljava na tim skupovima jasno pokazuje da je nezadovoljstvo Šapcana sve veće i da će protesti biti sve masovniji.Gradonačelnik Zelenović se povukao u ilegalu i prosto ga je nemoguće videti na bilo kojem dogadjaju, pa čak ni na onima gde dolaze njegovi pajtosi i istomišljenici poput sudije Majića i Siniše Kovačevića.Njima su Šapčani jasno stavili do znanja šta misle o njihovim posetama Šapcu, pa su tako i bili dočekani.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80


Vladajuca koalicija je ozbiljno zabrinuta zbog rasta gradjanskog nezadovoljstva ali i sve lošije kombinatorike koju pokušavaju napraviti pred lokalne izbore 2020. godine.To je izgleda i razlog što pojedinci iz koalicije okupljene oko Zelenovića na vrlo perfidan način pokušavaju započeti nekakvu vrstu tajnih pregovora sa vrhom naprednjaka!? Svesni su da se u Šapcu sve teze “ diše” i da je sve teže sakriti tragove decenijskih kradja.“Crnobarski zavodnik“,  Sovranije Čonjagić opet pokušava zamutiti u ovom trenutku jako bistru političku situaciju u gradu pa preko raznoraznih izaslanika ugovara sastanke i opipava teren za potencijalnu izdaju?! Svi znaju da „“takvom izdajniku“ nije problem po ko zna koji put izdati bilo šta i bilo koga?  
Zna Sovranije da će on biti meta predstojeće kampanje naprednjaka,  jer naprednjaci neće dozvoliti dva puta da im obmane birače pričom kako je koalicija već dogovorena u Beogradu.Veliki problem mu predstavlja i što je svestan da će na sledećoj odborničkoj listi kandidata SNS biti svi osim  onih koje može kupiti ili uceniti, a jako je dobro poznato sa kime danas održava kontakte i preko koga? Istih onih kojima je prenosio poruke,  „da nema problem sa tekstovima koji se bave Zelenovićem“, a  neretko ih je ohrabrivao da nastave sa tim „dokle god se ne piše o njemu licno“!?


Setiće se Sovranije mnogih sastanaka po Beogradu,Novom Sadu i opštinama u okolini Šapca.Najbolje se čuva za kraj, pa tako i za predstojeću kampanju naprednjaci čuvaju materijale vezane za “ Crnobarskog Don Žuana“, ali i njegove dogovore sa pojedincima iz napredne stranke o medjusobnom nenapadanju. Njegova molba je bila i da se na protestima SNS ne spominje njegovo ime, a da je zauzvrat spreman na neke ustupke.I nije bitno što su prozvani Dušan Petrović,Nebojša Zelenović,Dragan Djilas i nesretni Zoja Vuletić, samo  kada on nije? Malo je simptomatično to što se dešava,  ali je pitanje hoće li sledećeg petka biti poštedjen skandiranja “ljubitelj jahanja i rasnih kobila” Sovranije Čonjagić.A “ Zelenoviću ostaje da dobro porazmisli“,  šta mu rade partneri dok on „ruši po Beogradu i drži pridike onima koji nikada neće otići u Peć i koji nikada neće oprostiti Majiću“…Šabac nije što je bio,  jer se u njemu iz sveg srca u petak skandiralo “Kosovo je srce Srbije”…Poruka je upućena lično „nesretnom političkom gubitniku Nebojši Zelenoviću“!…Ne treba iko da  očekuje „oproštaj  za izdaju nacionalnih interesa“…Ali zato treba dobro da razmisli „ko mu drma kavez i koliko tom čoveku uopšte veruješ“?  Mi pretpostavljamo, da mu veruješ  koliko i Majurci tebi…

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *