Zelenoviću, odlazi! Na koronu nisi mislio kada si na Skupštinu DS u Šabac doveo 500 ljudi i navijača Mačve bez maski u bliskom kontaktu….

Dok je verovao da je zaista Sabac njegov grad i dok je tu iluziju širio u svojim medijima kao veliku istinu, virus kovid 19 Zelenoviću uopšte nije smetao…

Čak je dugo vremena bio protivnik uvodjenja vanrednog stanja, posebno policijskog časa… Tek kad je shvatio odgovornost gradjana Srbije koji su u ogromnom broju poslušali savet i naredbe svoje vlade, shvatio je ( kao i njegov pretpostavljeni u Savezu, Dragan Djilas) da od bojkota nema ništa – pa se brze bolje latio maske i počeo da glumi sefa kriznog staba u Šapcu…

I opet je pravio debele brljotine, kontrirao Beogradu, inatio se sa samim sobom, tukao se sa nepostojećim politickim neprijateljom… Hteo je da po svaku cenu otvori svoju kovid bolnicu pomoću stapa i kanapa, a kad je zbog neznanja, nesposobnosti i nedostatka adekvatnih kadrova ismejan – podvio je rep kao kuce kada prodje kroz visoku rosnu travu!
U svom stilu je slavio ukidanje vanrednog stanja, izlazak gradjana na izbore, a kad je na njima prošao kao bos po trnju – opet je okrenuo ćurak naopako!?!

Sad mu ne valjaju gradjani, Sabac više nije njegov grad i ne pada mu na pamet da okonca izbore i konačno se iseli iz fotelje gradonacelnika!? Umesto da se odmah raspisu izbori na ponovljenim birackim mestima – on se pravi lud! Čovek se opet bavi koronom, uvodi vanrednu situaciju jer u tome vidi spas od iseljenja iz kabineta gradonacelnika!?!

Drži lekcije o tome ko je koga u Šapcu zarazio, a zaboravio je, da je u “ svom gradu” organizovao skupstinu DS na kojoj je bilo skoro 500 odbornika! I svi bez maske?!

⁃ E, pa dragi naš virtuelni šabački Šanco Pasa, ti si bio nedavno potencijalno glavni uzročnik velikog broja kliconoša koji su se na tvoju ideju skupili u Šapcu – tvrde revoltirani sugradjani. – I nemoj da se više da optužuješ druge! Uzmi se upamet čoveče i odlazi! Naravno, prvo posavetuj tvog “posilnog “ Pavlovića i tvoje drugarice u Komisiji, da će kad tad odgovarati za ono sto nam čine…

Ekipa Njuz Šabac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *