Zelenoviću, zbog tvoje slobode i ekonomije pobegoše nam deca iz Šapca!?!

Dobro veče Komandante Nebojša, javljam Ti se na raport.
Komandante, kao i uvek, tačno 5 minuta nakon 20 časova, želeo sam da Ti se zahvalim za Tvoj posvećeni rad, i Tvoju borbu za sve nas.

Komandante Nešo, taman sam pomislio da si posustao, da te je zabolelo, i da više nikad ne želiš da se pojaviš ni pred medijima u Tvom Gradu Šapcu, na moju i veliku radost nas Šapčana, brzo si nas razuverio.
Komandante Nešo (toliko si mi za srce prirastao da moram da te od milošte tako zovem), čim Tebe nije bilo, Tvoj Zamenik se rastrčao, pa obilazi vrtiće, pa obilazi košarkaške terene, hoće on da bude Komandant! On može uvek da bude samo Zebrailo, a Ti si naš Pažljivko Komandante Nešo.
I svi naši Šapčani znaju da si ti broj jedan u ovoj predstavi “Slobodni grad” prekaljenog režisera Dušana Petrovića.
Zli Aleksandar je hteo (i još uvek hoće) da ti oduzme zasluženi čin Komandanta, pa je i vanredno stanje ukinuo. Danas si mu po ko zna koji put pokazao zube. I njemu, i Zebrailu.
Danas si Komandante obišao vrtić, gle simboličnog imena “Sloboda” i jasno si svima stavio do znanja ko je Komandant “Štab za vanredne situacije grada Šapca je obezbedio sve kako bi vrtići počeli sa radom za roditelje koji ne mogu svoje poslovne aktivnosti da obavljaju kod kuće.”
Ma može jedan Aleksandar da ukida šta hoće, ma može drugi Aleksandar da te uoči Vidovdana pobedi, ali ti ćeš i tada biti moj i naš Komandant Neša.

Na stranu šala Komandante Nebojša, mi smo ozbiljni i odgovorni ljudi, i nemamo više vremena za Dušanove i Tvoje predstave, i baš nas briga što Te istina boli.
Direktorka PU “Naše dete” je Tebi i svim Šapčanima danas nehotice rekla da poštuje sve preporuke resornog ministarstva, kao i Ministarstva zdravlja.
Nije stigla da ti kaže (ili možda jeste, ali si zabranio da se objavi) Komadante da su ekipe Zavoda za javno zdravlje Šabac dezinfikovale 11.400 m2 ove ustanove da bi stvorili bezbedne uslove za boravak naše dece, i da su obučile 20 zaposlenih iz ustanove da “vrše dezinfekciju svakog objekta u nekoliko etapa na dnevnom nivou”.
Komandante, Tvoji eksperti za medije i “odsecanje legla zaraze” pokušali su, i pokušavaju da zaustave virus istine.
Za taj virus nema vakcine, na istinu se ne stvaraju antitela.
Roditelji znaju, da je zbog budućnosti dece Šapca, važno da se što pre zaraze ovim virusom.

Laka Ti noć, Komandante Pažljivko…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *