Žena pokojnog šabačkog žestokog momka autor gnusnih pretnji Vučićevoj porodici!?!

Kako antikorupcijski  i neprofitni portal Embargo nezvanično saznaje, žena pokojnog Uglješe Aranitovića, poznatijeg po nadimku Ugo je na Tviteru napisala poruku-pretnju Vučiću i njegovoj deci zbog koje se danima stidi i gnuša cela Srbija?

Teško je te reči ponavljati ili parafrazirati, jer su toliko nedopustive i neprikladne uopšte za ljudsku vrstu. Srpske službe bezbednosti su vrlo brzo rešile ovaj slučaj i A.J.A. je uhapšena i sa Krivičnom prijavom biće već danas prosleđena nadležnom tužiocu…

Za srpsku javnost, za sve dobronamerne ljude, pa i za većinu političkih protivnika aktuelne vlasti ostaje samo jedno pitanje: Šta je to nateralo ili iniciralo ovu osobu da se na ovaj strašni verbalni način obračunava sa ljudima koje, siggurni smo u to, uopšte i ne poznaje i koje verovatno nikada neće ni upoznati? Odakle toliki stepen mržnje u osobi ženskog pola, da ih javno saopštava i to na tviter nalogu predsednika Srbije, makar I bila politički inspirasana višemesečnim akcijama takozvane srpske opozicije?

Javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje odgovore makar na neka od ovih pitanja, koja ih itekako zanimaju. Ne samo zbog Vučića i njegove porodice, već i zbog sebe samih, jer sutra meta može da bude i neko drugi, koji opet nije po volji onih koji bi prečicom i silom hteli na vlast u Srbiji!? Da li takvim činjenjem upravo oni direktno podstiču pojedince na ovakva umobolna činjenja?

Međutim, čudi da je ovakve gnusne pretnje uputila žena koja je i sama pretrpela veliki gubitak pre 11 godina, kada je u klasičnoj sačekuši u centru Beograda ubijen Uglješa Aranitović-Ugo, poznati žestoki momak iz devedesetih, koji je nekoliko godina ranije preživeo jednu saačekušu u kojoj je ubijen njegov prijatelj… Drugga sačekuša bila je kobna.

O Ugu, koji je rođen u Bosni i iz koje se početkom devedesetih preselio u Šabac bilo je dosta raznih priča… Suđeno mu u slučaju  jednog ubistva u Sarajevu, ali nije bio osuđen. U Srbiji i Beogradu  uživao je respekt i poštovanje na asfaltu i uopšte u kriminalnim krugovima. Upućeniji tvrde da je ubijen kao žrtva klanovskih borbi i nekih od ranije neraščišćenih računa…

E. E.

Osuda umobolnih pretnji

Najoštrije osuđujem bolesne i jezive pretnje upućene deci predsednika Republike Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Strašno je kada pojedini ljudi samo zato što misle politički drugačije od aktuelne vlasti prate nečije supruge i decu, prete članovima najuže porodice, pišu umobolne komentare po društvenim mrežama, bolesnu lažu i šire monstruozne pretnje i mržnju.
Ne sme da se preti porodici bilo kog građanina Srbije i svačija porodica je svetinja. Nadam se da će nadležni državni organi uvek efikasno reagovati i sankcionisati u skladu sa zakonom ovakve pretnje. Bolesni umovi mesecima vode ludačku i opasnu kampanju protiv predsednika Srbije, njegove porodice i najbližih saradnika.
Srbija je pristojna država, čija ubedljiva većina građana podržava politiku predsednika Vučića, koja se zalaže za normalnu i jaku Srbiju za razliku od pojedinaca koji žele da šire mržnju i haos samo da bi ponovo vladali i na nelegalan način opet otimali milione od građana Srbije.

Uglješa Mrdić
Član Glavnog odbora SNS

E.E.  

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *