“Žuća račundžija”, spremao “fiću”, da folira javnost u blokadi puteva!?

U jednoj dorćolskoj automehaničarskoj radionici:

Ako nije dobar račundžija, odnosno, ako “Žuća račundžija” zna samo za sabiranje, onda to ne znači da ne ume da “odradi” naručene (planirane) događaje… Dragan Đilas se još pre nekoliko meseci, još dok je kampanja za beogradske izbore bila u punom jeku – pripremio za ono što su ovih dana, on i njegovi politički satrapi, servirali  građanima širom Srbije blokadom puteva!?

Iako vozi džip BMW X5, koji nije mali potrošač goriva, “ za ove crne dane, poskupljenja goriva” Đilas se odavno pripremio! I to kako? Da čovek ne poveruje koliko je vidovit ovaj čovek?!  Kod svog “rođaka” u jednoj automehaničarskoj radnji na Dorćolu mesecima se “iz ničega restaurirao” jedan pravi pravcati “fića”!? Čuvena “zastava 750”! Dođe kao dobar vic – bahatog tajkuna-političara! Ili je toliki licemer, da nema dalje…

– Majstor, koji je inače, bar po njegovoj priči, neki dalji Đilasov rođak, muku je mučio više meseci da “skocka” i iz ničega restaurira starog “fiću” – tvrdi dobro obavešteni izvor antikorupcijskog portala Embargo. – Ovaj navalio da mu po svaku cenu sredi “fićka”…Muku je mučio da mu nađe delove, da mu promeni prirubnice, da ga osposobi.. Ma, čovek je pukao skroz, kad mu sada treba “fića”, onaj “zastava 750 kubika”, prvi auto iz kragujevačke fabrike automobila… Kad sam mu u šali rekao, “ bolje da si našao onaj  drljavi jugo koji si po Dorćolu više gurao nego vozio, dok nisi postao bogati političar”, odbrusio mi je bezobrazno: “ Jedi g…a!

Oni malobrojni koji su znali da je to Đilasov “fića”, verovali su da ; “ eto, čovek voli starine, može mu se, ima para na pretek”..Ali… Kad je počela ova akcija terorisanja građana Srbije, postalo je malo jasnije zbog čega mu je trebao “fića”, valjda kao nekakav simbol štednje i prošlih vremena..

Bilo kako bilo, izgleda da je Đilas  znao unapred   šta će se dešavati u Srbiji? Unapred ga obaveštavaju “vampiri ujka Sema”, koji –  jedini na kugli zemaljskoj ne greše u predviđanjima!  Kao da su neki akreditovani Nostradamusi ili Tarabići. A, znate zašto ne greše?  Zato što su oni kreatori skoro svih zla na kugli zemaljskoj i onda im je lako da kreiraju događaje samo I isključivo u korist svojih interesa…

E.E.

Оставите одговор